RENDEZVÉNYEKTér-Zene a Kossuth téren

2019. májustól szeptemberig rendhagyó zenei programra várunk minden érdeklődőt a Kossuth térre.

A Tér - Zene elnevezésű zenei rendezvényen különböző zenekarok adnak ingyenes koncertet Budapest történelmi helyszínén, a Kossuth téren.

A zenei sokszínűség jegyében minden alkalom során változatos stílusú zenei programok hallhatók (klasszikus zene, swing, rézfúvósok, jazz, akusztikus könnyűzene, honvéd katonazene), a fellépők széles repertoárt mutatnak be, így a közönség hétről hétre új, igényes művekkel ismerkedhet meg.

A következő koncert időpontja és helyszíne: 2019. szeptember 5. csütörtök, 17:00 óra, Kossuth tér (Országház főbejárat előtti terület).

A koncerten a Budapest Saxophone Quartet ad 60 perces műsort.

A közel 20 éve működő, Artisjus díjas Budapest Saxophone Quartett számos hazai és nemzetközi díjat és fellépést tudhat a háta mögött, mivel 1998 óta több mint 1000 hangversenyt adtak, emellett 6 önálló lemezt készítettek. 2001-ben riportfilm készült az együttesről, melyet koncertekkel együtt az MTVA több alkalommal is leadott. Műsoruk nem csak minőségi zenei élmény, hanem fellépéseik során sokszor koreográfiákkal is megörvendeztetik a nagyérdeműt.

Kossuth téri koncertjükön főként klasszikus könnyűzene és jazz lesz repertoáron.

A koncerten várunk minden érdeklődőt!

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!