RENDEZVÉNYEKTér-Zene a Kossuth téren

2018. májustól szeptemberig rendhagyó zenei programra várunk minden érdeklődőt a Kossuth térre.

A Tér - Zene elnevezésű zenei rendezvényen különböző zenekarok adnak ingyenes koncertet Budapest történelmi helyszínén, a Kossuth téren.

A zenei sokszínűség jegyében minden alkalom során változatos stílusú zenei programok hallhatók (klasszikus zene, swing, rézfúvósok, jazz, akusztikus könnyűzene, honvéd katonazene), a fellépők széles repertoárt mutatnak be, így a közönség hétről hétre új, igényes művekkel ismerkedhet meg.

A következő koncert időpontja és helyszíne: 2018. szeptember 06. csütörtök, 17:00 óra, Kossuth tér (Országház főbejárat előtti terület).

A koncerten a Police Big Band ad 60 perces műsort.

A Határőrség Zenekara és a Készenléti Rendőrség Zenekarának fúziójával létrejött egy új zenekar, amelyen belül mind a Rendőrség, mind a Határőrség zenekaraiban eddig ápolt big band hagyományok tovább élnek.
Az új Police Big Band Szalóky Béla rendőr őrnagy vezetésével lép a közönség elé. A zenekar arculata alaposan megváltozott, repertoárjuk is ezt tükrözi.
Műsorukon olyan klasszikus és modern big band hangszerelések hallhatnak az érdeklődők, amelyek eddig a Határőrség Zenekara fellépésein az elmúlt években nem szerepeltek. Az örök kedvencek, Sammy Nestico briliáns és Gordon Goodwin szellemes és bátor szerzeményei és hangszerelései mellett tartogatnak néhány igazi meglepetést is.

Várunk minden érdeklődőt!

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!