Vasárnap Múzeumok Majálisa

Május 13-án, vasárnap várunk minden érdeklődőt az Országgyűlési Múzeum standjánál a 23. Múzeumok Majálisán a Nemzeti Múzeumban!

A parlamentarizmus és az Országház történetéhez kapcsolódó színes, gyerekek és felnőttek számára is érdekességeket rejtő programokkal várjuk a látogatókat.

A magyar történelemből számos nagy múltú politikusdinasztiát, képviselőcsaládot tudunk említeni; gondoljunk csak a Tisza családra, a Széchenyiekre stb. Nevükhöz megannyi kiemelkedő esemény, sorsfordító gondolat kapcsolódik, így például Tisza Kálmánhoz az Országház építésének elindítása.
Ehhez a témához és a Családok éve témakörhöz kapcsolódva terveztük meg játékos programjainkat, melyeken élményekkel teli formában ismerkedhetnek meg a résztvevők az egyes történelmi korszakok neves törvényhozóival, képviselőivel és a hozzájuk, valamint családjukhoz kapcsolódó érdekességekkel.

Emellett kicsik és nagyok bejárhatják együtt az Országház tereit is, és tesztelhetik tudásukat családi társasjátékunkkal, játékos foglalkozásainkkal.

Várunk mindenkit vasárnap a Múzeumok Majálisán!

Feltöltve - 2018-05-09 09:38:00.
Kategória: HÍREK, ESEMÉNYEK