Újabb idegen nyelvű kiadványok

Az Országház Könyvkiadó gondozásában megjelentek a Nemzet Főtere Füzetek sorozat négy kötetének újabb idegen nyelvű kiadásai, összesen 30. A brosúrák így minden Kárpát-medencei nyelven elérhetővé váltak immáron.

Török András – Wachsler Tamás: A magyar Országház című brosúra mostantól cseh, horvát, román, szerb, szlovák és ukrán nyelven is kapható az eddigi német, angol, olasz, francia, spanyol, orosz, lengyel, japán és kínai mellett.

A könyvbe belelapozni IDE kattintva nyílik lehetőség.

Moravetz Orsolya: A magyar Szent Korona című kiadvány a most megjelent cseh, horvát, orosz, román, szerb, szlovák és ukrán nyelvűekkel együtt összesen 14 nyelven olvasható immáron.

A magyar nyelvű kiadványba belelapozni IDE kattintva nyílik lehetőség.

Németh Csaba: Az 1956-os Kossuth téri sortűz és emlékhelye című brosúra cseh, horvát, német, orosz, román, szerb, szlovák és ukrán nyelven is olvasható már az eddigi magyar, angol lengyel és spanyol nyelvű mellett.

A magyar nyelvű kiadványba belelapozni IDE kattintva nyílik lehetőség.

Berényi Mariann: A magyar törvényhozás ezer éve című kiadvány magyar és angol nyelvű kiadása után most cseh, horvát, lengyel, német, orosz, román, szerb, szlovák és ukrán nyelven is megjelent.


A kiadványba belelapozni IDE kattintva nyílik lehetőség.

Feltöltve - 2019-02-07 12:00:00.
Kategória: HÍREK