Nemzetközi díjat nyert az Országgyűlési Múzeum

Fotó: Bencze Kovács György, Országgyűlési Múzeum

A MUZEUM@DIGIT 2015 konferencia keretében 2 napon keresztül (november 3-4.) előadások segítségével vitatja meg a múzeumi szakma az audiovizuális szolgáltatások és az új technológiák felhasználásának lehetőségeit. Nemzetközi kitekintéssel mutatják be a résztvevők a múzeumi informatika jelenlegi trendjeit, a múzeumban alkalmazható innovatív technológiákat és a múzeum előtt álló új kihívásokat.

A szakmai programot szoros együttműködésben állították össze a szervezők az ICOM (Múzeumok Nemzetközi Tanácsa) Új Múzeumi Audiovizuális, Kép- és Hangtechnológiák Nemzetközi Bizottságával (AVICOM), valamint helyet biztosítottak az AVICOM éves rendezvénye, a FIAMP 2015 fesztivál díjkiosztó gálájának, ahol 7 különböző kategóriában díjazzák a legeredetibb alkotásokat.

A magyar törvényhozás ezer éve című állandó kiállítás a 'Multimedia Art' kategória bronz fokozatú díját nyerte el, amelyet az Országgyűlési Múzeum vezetője dr. Kedves Gyula vett át.

A FIAMP 2015 fesztivál számára készített díjak tervezéséről, kivitelezéséről az alábbi link alatt nézhetnek meg egy videót:

Feltöltve - 2015-11-03 19:00:00.
Kategória: HÍREK, ESEMÉNYEK