Munkatársaink elismerésben részesültek

Hajnik Károlynak, az első magyar országgyűlési gyorsírónak a nevét viseli az a díj, melyet az Országgyűlés elnöke 2013-ban azzal a céllal alapított meg, hogy elismerje az Országgyűlés Hivatalában kimagasló munkát végző munkatársak érdemeit.
A díj évente legfeljebb nyolc személynek adományozható, az átadás pedig az Országházban tartott első képviselőházi ülés napjához, október 8-hoz kapcsolódik.
Ebben az évben a Közgyűjteményi és Közművelődési Igazgatóság két tagja is elismerésben részesült.

Balasi Ildikó az igazgatóság titkárságának vezetője, aki a megalapítástól kezdve odaadó munkájával támogatja az igazgatóság egyre szerteágazóbb adminisztratív munkájának összehangolását és megoldását. A sok esetben összetett feladatkörének magas színvonalú, felelősségteljes és példaértékű ellátásáért méltán érdemelte ki a kitüntetést.

Kerekes Margit a múzeumi főosztály csoportvezető kulturális szakreferenseként a tudományos kutatómunkában és könyvkiadói tevékenységben való szerepvállalásáért, valamint a pedagógiai programok és a kulturális rendezvények nagy szakértelemű, lelkes, kreatív szervezéséért és lebonyolításáért vehette át a díjat.

Feltöltve - 2018-10-11 13:20:00.
Kategória: HÍREK