Modern klasszikusok – Big bandre hangszerelve

Májustól szeptemberig rendhagyó zenei programra várunk minden érdeklődőt a Kossuth térre.

A Tér–Zene elnevezésű rendezvény keretében különböző zenekarok adnak koncertet Budapest történelmi helyszínén, a Kossuth téren, ahol minden alkalommal változatos stílusú művek hallhatók (klasszikus zene, swing, rézfúvósok, jazz, akusztikus könnyűzene, honvéd katonazene). A fellépők széles repertoárt mutatnak be, így a közönség hétről-hétre új, igényes művekkel ismerkedhet meg.

A következő koncerten a Police Big Band ad 60 perces műsort.

Forrás: Bencze-Kovács György, Országgyűlés Hivatala

A Határőrség Zenekara és a Készenléti Rendőrség Zenekarának fúziójával létrejött egy új együttes, amelyen belül a Rendőrség és a Határőrség zenekaraiban eddig ápolt big band hagyományok tovább élnek.

Az új Police Big Band Szalóky Béla rendőr őrnagy vezetésével lép a közönség elé. A zenekar arculata alaposan megváltozott, repertoárjuk is ezt tükrözi.

Műsorukon olyan klasszikus és modern big band hangszereléseket hallhatnak az érdeklődők, amelyek eddig a Határőrség Zenekara fellépésein az elmúlt években nem szerepeltek. Az örök kedvencek, Sammy Nestico briliáns és Gordon Goodwin szellemes és bátor szerzeményei és hangszerelései mellett tartogatnak néhány igazi meglepetést is.

A program megtekintése ingyenes.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Feltöltve - 2017-08-22 19:00:00.
Kategória: HÍREK