Bemutatkozott a hallgatóknak az Országgyűlési Könyvtár

Az Országgyűlési Könyvtár idén is részt vett az egyetemisták tájékoztatása céljából megrendezett Orientációs Napokon és Könyvtári Napon, melyeken összesen mintegy 150 új beiratkozott olvasóval gazdagodott.
Szeptember 3. és 5. között került megrendezésre az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán az Orientációs Napok elnevezésű rendezvénysorozat, ahol az Országgyűlési Könyvtár idén immár harmadik alkalommal szerepelt a bemutatkozó intézmények között.
A program elsődleges célja az volt, hogy a hallgatók megismerjék a Kart és egymást, amiben mentorok és izgalmas programok segítették őket. A könyvtár pultjánál ingyenes beiratkozási lehetőség, szóróanyagok és tájékoztató kiadványok várták a hallgatókat és oktatókat.


Az Országgyűlési Könyvtár képviseltette magát szeptember 11-én a X. Könyvtári Napon is, melyet a Magyar Információtudományi Alapítvány, valamint az ELTE Egyetemi Könyvtár és Levéltár közösen rendezett meg a Trefort-kertben.
Az Országgyűlési Könyvtár standját hallgatók és oktatók egyaránt nagy számban keresték fel, akiknek lehetőségük adódott ingyenes éves olvasójeggyel indítani a felsőoktatási tanévet.

A könyvtárral, a beiratkozás feltételeivel kapcsolatos bővebb információk itt találhatók.

Feltöltve - 2018-09-17 14:00:00.
Kategória: HÍREK