Az Országház Könyvkiadó harmadszorra a Könyvhéten

Az Országház Könyvkiadó idén 2018. június 7–11. között immár harmadik alkalommal vesz részt az Ünnepi Könyvhéten. Az 1927 óta hagyománnyá vált, most 89. alkalommal megrendezett eseménysorozaton az alapító, Supka Géza javaslatának megfelelően „ingujjban, közvetlen, bohém formában” találkozhatnak írók, olvasók, könyvkiadók. A budapesti, Vörösmarty téren kívül vidéki városokban is lesz Könyvhét. A budapesti megnyitón június 7-én Berg Judit mond beszédet, a vidéki helyszínek megnyitója pedig ezúttal Szekszárdon lesz.

Az Ünnepi Könyvhét alatt öt napon keresztül foglalják el a könyvek Budapest egyik legszebb terét és 300 új könyv megjelenése mellett számtalan dedikálásra is lehetőség van. Ahogy az elmúlt években is, idén 17. alkalommal a Könyvhéthez kapcsolódóan megrendezésre kerülnek a Gyermekkönyvnapok.

Az Országház Könyvkiadó a 185 kiállító egyikeként a Gerbeaud Cukrászdával szemben a 33-as standon várja az érdeklődőket a kiadó teljes portfóliójával és nagy kedvezményekkel. Legfrissebb kiadványunkról, A magyar politikai karikatúrák története kötetről Pelyach István, az Országház Könyvkiadó munkatársa beszélget Tamás Ágnessel, a kötet egyik szerkesztőjével.


Feltöltve - 2018-06-07 10:24:00.
Kategória: HÍREK