A Sixtones acapella kórus műsorával folytatódik a Tér-Zene

A Tér-Zene elnevezésű ingyenes, szabadtéri rendezvénysorozat szeptember 21-ig minden csütörtökön igényes és változatos zenei programmal várja az érdeklődőket a Kossuth téren.

A zenei sokszínűség jegyében minden alkalom során változatos stílusú zenei programok hallhatók (klasszikus zene, swing, rézfúvósok, jazz, akusztikus könnyűzene, honvéd katonazene), a fellépők széles repertoárt mutatnak be, így a közönség hétről hétre új, igényes művekkel ismerkedhet meg.

A következő koncerten a Sixtones acapella kórus ad 60 perces műsort.

Időpont: 2019. június 27. (csütörtök) 17 óra

Helyszín: Kossuth tér (Országház főbejárat előtti terület)

A Sixtones 2012 márciusában alakult meg Budapesten. Az öt fiatal énekes több stílusirányzat felé indította el együttesét, repertoárjukban megtalálhatók dzsessz sztenderdek, filmzenék, barbershop és gospel dalok, pop slágerek, a magyar jazznóták a húszas évekből, és egyéb művek is.

Az együttes 2012 óta rendszeresen koncertezik Magyarországon. Számos nemzetközileg elismert acappella énekessel dolgoztak workshopokon, mint például Németh Miklós, Peder Karlsson, vagy Anders Jalkéus. Acappella fesztiválok és versenyek rendszeres fellépői, mint amilyen a VokalTotal Graz-ban, vagy a Fool Moon International Acapella Festival Szegeden. 2016 telén egy kínai turné során a messzi keleten is népszerűsítette a műfajt az együttes.

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Feltöltve - 2019-06-25 01:00:00.
Kategória: HÍREK