A Melodika Project és Pirók Zsófia flamenco táncművész a Nemzet Főterén

A Tér-Zene elnevezésű zenei rendezvényen különböző zenekarok adnak ingyenes koncertet Budapest történelmi helyszínén, a Kossuth téren.

A zenei sokszínűség jegyében minden alkalom során változatos stílusú zenei programok hallhatók (klasszikus zene, swing, rézfúvósok, jazz, akusztikus könnyűzene, honvéd katonazene), a fellépők széles repertoárt mutatnak be, így a közönség hétről hétre új, igényes művekkel ismerkedhet meg.

A következő fellépő a Melodika Project és Pirók Zsófia flamenco táncművész.

Időpont: 2019. június 20. (csütörtök) 17 óra

Helyszín: Kossuth tér (Országház főbejárat előtti terület)

A Melodika Project több mint klasszikus. Játék a stílusokkal, klasszikus és népzene újragondolva. A Melodika Project három tagja rendhagyó hangszeres felállásban - melodika/zongora, klasszikus gitár, ütőhangszerek - szólaltatja meg a jól ismert dallamokat, melyek saját átdolgozásaikban egyéb zenei stílusokkal keveredve nyernek új értelmezést. Így kerülhet egymás mellé Bach és a jazz, Bartók és a flamenco, Mozart és a tangó vagy a magyar népdalok és a popzene.
A trió célja az értékes zene élményszerű átadása, interaktív koncerteken és kreatív zene foglalkozásokon keresztül felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt.
A Melodika Project 2014 óta rendszeres szereplője a hazai zenei életnek, fesztiválok és hagyományos koncerthelyszínek gyakori fellépői.
2016-ban a zenekar elnyerte az amerikai SAVVY Chamber Competition közönségdíját.

Melodika Project:
Antal Gábor - melodika/zongora
Csernus Katalin - gitár/ukulele
Pödör Bálint - ütőhangszerek

Vendég: Pirók Zsófia flamenco táncművész - 2016 | Az évad legjobb pályakezdő táncművésze díj


A programváltozás jogát fenntartjuk!


Feltöltve - 2019-06-18 09:00:00.
Kategória: HÍREK