A Magyar Szent Korona és a Koronázási jelvények című kötet kedvezményes vásárlása

Az Országház Könyvkiadó gondozásában megjelent A magyar Szent Korona és a koronázási jelvények című kötet. A szerző Dr. Tóth Endre régész-professzor, a téma egyik legkitűnőbb és legelismertebb szakértője. Ez a mű több évtizedes kutatómunkájának eredménye.

Ennek az impozáns albumnak a különlegessége, hogy egyszerre tudományos igényű, másrészről olvasmányos, így aki kézbe veszi, annak egyaránt nyújt szellemi és esztétikai élményt is. A 432 oldalas kötetben újonnan készült, hihetetlen részlet gazdag fotók mutatják be nemzetünk legértékesebb műkincs-együttesét.

Amennyiben a kiadványba szeretne belelapozni, kérjük, kattintson IDE

Fontos hangsúlyozni, hogy e kötet közvetítésével a nagyközönség most először tekinthet meg száznál is több új és nagyfelbontású képet a Szent Koronáról, valamint a koronázási jelvényekről. Az album számos részletfotót, ábrát, magyarázatot és kiegészítő táblázatot is tartalmaz a magyar királyság megalapításától a koronázási szertartásokon keresztül a közelmúltig terjedően. A szerző több aspektusban és számos európai kitekintéssel tárgyalja a Szent Korona keletkezésének rejtélyeit, valamint a jogar, az országalma, a palást és a koronázási kard történetét.

A könyvet bemutató két perces kisfilm IDE kattintva tekinthető meg.

A kötet kedvezményes áron 9.900 Ft-ért (12.900,- Ft helyett) vásárolható meg személyesen az Országgyűlési Könyvtárban. A kedvezményes ár 2018. június 15-ig érvényes.

Amennyiben a kötetet postai úton kívánja átvenni, illetve, ha bővebb információra van szüksége, kérjük, a konyvrendeles@parlament.hu e-mail címen jelezze.

Országgyűlési Könyvtár nyitva tartása:

Hétfő–Péntek: 9:00–20:00
Szombat: 10:00–18:00

Bejelentkezés, belépés az épületbe: (kizárólag első alkalommal)

Web: https://reg.ogyk.hu
E-mail: beiratkozas@ogyk.hu
Telefon: (+36-1) 441-4133

Elérhetőség:

1055 Budapest,
Kossuth Lajos tér 1–3.
E-mail: konyvrendeles@parlament.hu

Feltöltve - 2018-05-10 13:15:00.
Kategória: HÍREK